YKSILÖLLISÖINTI

TUNNISTATKO OMAN KUNTOTASOSI RIITTÄVÄN HYVIN?

Jos tähtäät johonkin tiettyyn tavoitteeseen, tiedätkö minkälaisella treenaamisella sen saavutat?

Urheilija-arviointi merkitsee henkilökohtaista aikaa oman valmentajasi kanssa. Haluamme ymmärtää mitkä sinun tavoitteesi ovat ja mikä on nykytilanteesi suhteessa niihin. Tieto auttaa meitä valmentajia ymmärtämään mitä sinä haluat saavuttaa ja antaa meille myös pohjan josta lähteä kehittämään kuntoasi. Uskomme, että "vain sitä mitä mittaat, voit kehittää".

 

Tarkasteltavat asiat vaihtelevat henkilöittäin - riippuen tavoitteistasi, sekä siitä kuinka monta arviointia olemme ehtineet tekemään yhdessä. Valitsemme seuraavista:

PRIORITEETTIANALYYSI

Tämän osion avulla haluamme ymmärtää mikä rooli kuntoilulla on elämässäsi. Tavoitteemme on luoda kirkas mielikuva siitä mitä haluat saavuttaa, jotta voimme määrittää sinulle soveltuvan treeniohjelman.

NOTKEUS- / STABILITEETTITESTIT

Tämä klassinen testipatteristo tähtää tunnistamaan liikkuvuusasiat. Jos esimerkiksi olkapääsi ovat liian jäykät, tulee olkapään voimaharjoittelusta tehotonta tai joskus jopa vaarallista. Haluamme siksi korjata jäykkyyden ennen kuin alamme työstämään voimaa.

Kuntoilun prioriteettijärjestyksen pitäisi olla tämän kaltainen:

Kipu (eliminoidaan) -> Asento (=notkeus) -> Stabiliteetti (staattiset pidot/asennot) -> Voima (liikehdintä) -> Tehokkuus (nopeus) -> Kestävyys

LIHASTASAPAINO

Tarkastelemme kirjattuja tuloksia nostoistasi, verrataksemme miten tasapainossa voimasi ovat: vetäminen vs. työntäminen, ylävartalo vs. alavartalo, jne. Tasapainossa oleminen ehkäisee ongelmia, jotka liittyvät vääränlaiseen tekniikkaan ja auttaa kehittymään paremmaksi urheilijaksi.

LIIKKUVUUS- / RYHTI- / ASKELLUSANALYYSIT

Tarkastelee sitä miten ehkäiset kipua ja epäterveellisiä liikeratoja, sekä eroavaisuuksia kehon eri puolien välillä (vasen ja oikea).

KILPAILEVAN URHEILIJAN EDISTYMINEN

Jos olet kiinnostunut kilpailemisesta kuntoilun ja CrossFitin parissa, voimme ja meidän tulisikin tarkastella lukuja tietääksemme mitkä ovat sinun heikkoutesi ja vahvuutesi. Kunhan tiedostamme tosiasiat, on aukkojen täydentäminen yksinkertaista.

MIKÄ ON FULL BODY ASSESSMENT?

30 minuutin Start-up Miitti ja Progress Miitti sisältyy kaikkiin jäsenyysvaihtoehtoihimme ja ne suoritetaan yhdessä  valmentajan kanssa kolmen kuukauden välein. Miitissä keskustellaan tavoitteitasi, kuntosi kokonaisvaltaista kehittymistä ja miten kohentaa molempia parhaiten.

Voit myös varata 60 minuutin Full Body Assessmentin 69 euron hintaan.  Arvioinnin myötä saat selkeän käsityksen yleisestä kuntotasostasi, liikkuvuusongelmista sekä henkilökohtaisia neuvoja ja ohjelman millä työstää saavuttaaksesi tavoitteesi!

Tutustu Full Body Assessmentiin klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja buukkaa tapaaminen valmentajamme kanssa!

Athlete Screening guarantees you progress!

Athlete Screening is an effective way to motivate and keep your training up to speed. With a clear set of goals to improve your fitness and a regular check in your progress together with a personally assigned coach, we can guarantee you improvement and results in a short time!