A7R00834_processed.jpg

MIKSI
CROSSFIT SÖRNÄINEN?

​Olemme perheomisteinen yritys, joka keskittää voimansa pienryhmävalmennukseen vuosien kokemuksella. Salimme on ollut olemassa siitä lähtien kun CrossFit -aalto iski Helsinkiin. Olemme nähneet vaivaa pitäessämme salin pienenä ja kotoisana paikkana, vaikka toimintamme onkin vuosien mittaan kasvanut. Olemme tunnettuja kotoisasta ja läheisestä ilmapiiristämme, jossa nautimme siitä, että tunnemme ne ihmiset joiden kanssa treenaamme. 

1.

Valmennamme pienissä ryhmissä ja painotamme henkilökohtaista otetta

Oletko kokeillut treenejä, joissa valmentaja tuntee sinut nimeltä ja taustaltasi, sekä tietää minkälaisiin tuloksiin pyrit? Tervetuloa CrossFit Sörnäisiin! Olemme ylpeitä siitä, että meillä pääset treenaamaan 10 hengen pieniin ryhmiin, niin että jokaisella urheilijalla on mahdollisuus saada laadukasta valmennusta ja huomiota omiin tarpeisiinsa. Jos sinulla on esimerkiksi kipeä polvi tai olkapää, sovitamme päivän treenin sinun tarpeisiisi. Tämä on etu, jonka harva sali pystyy tarjoamaan.

3.

Jokainen jäsen kannustaa sinua onnistumaan

Oletko saanut tarpeeksesi treenaamisesta ilman treenikaveria tai valmentajaa? Oletko kokeillut ryhmätreenejä, joissa harvoin tiedät treenikavereitasi nimeltä? CrossFit tunnetaan korkean intensiteetin harjoituksista joiden suunnittelusta vastaavat ohjelmoijamme; MUTTA, mikä tekee treeneistä vielä toimivampia on ympärilläsi olevan yhteisön tuki. Boksimme on täynnä hienoja ihmisiä, jotka luovat ystävyyksiä jaetun vaivannäon ja hikisten treenien kautta.

2.

Kunto-kartoitukset ja henkilökohtaista aikaa oman valmentajasi kanssa

Haluamme tuntea jokaisen urheilijamme, henkilökohtaiset tavoitteesi ja mahdolliset heikkoutesi, jotta voimme vahvistaa kykyjäsi ja saada aikaan tuloksia tehokkaasti. Päästäksemme tähän, teemme säännöllisiä urheilijakartoituksia (athlete screening) joiden aikana katsastamme fyysisen kuntosi, sekä liikkuvuutesi. Tulosten pohjalta määritämme täydentäviä harjoitteita saavuttaaksemme tuloksia ja välttääksemme loukkaantumisia. Tarkistukset tehdään kolmen kuukauden välein.

4.

Kokeneet ja treenaamiseen intohimoisesti suhtautuvat valmentajat

 

Kaikki valmentajamme RAKASTAVAT sitä mitä me teemme täällä CrossFit Sörnäisissä ja tunnistat tämän hymyistämme ja omistautumisestamme. Olemme urheilunörttejä mitä tulee päkiän asentoon valakyykyssä tai miten jaksottaa seuraavan mesosyklin, eli 2-6- viikon harjoitusjakson treenit. Olemme täällä myös, koska yksinkertaisesti rakastamme liikkumista ja ihmisiä omalla salillamme. Jos haluat saada ihmeitä aikaan, tule treenaamaan kanssamme! On hyvin vähän asioita joista välitämme enemmän, kuin se, että jäsenemme onnistuu ensimmäisessä leuanvedossaan, muscle-upissaan tai yksinkertaisesti löytää hukassa olleen treeni-ilon saliltamme!

 

KUINKA ALOITAN TREENAAMISE?

“SOVI KANSSAMME TAPAAMISESTA SILLOIN KUN SINULLE PARHAITEN SOPII, NIIN TUTUSTUMME SINUN TOIVEISIISI JA TAVOITTEISIISI. TAVOITTEITTESI POHJALTA TARJOAMME SINULLE VAIHTOEHTOJA VOIDAKSESI KEHITTYÄ SIKSI URHEILIJAKSI, JOSTA SINÄ UNELMOIT."

“LIITY ALOITTELIJOITEN ON-RAMP KURSSILLE JA ALOITA TREENAAMINEN  JA PERUSTAITOJEN KEHITTÄMINEN LOISTAVIEN TREENIKAVEREIDEN KANSSA!"