MISTÄ ALOITAN

 

Tarjoamme ryhmäharjoittelua & yksilövalmennusta ystävällisessä ja kotoisassa treeniympäristössä.

CrossFit Sörmäisellä työskentelemme intohimoisesti aloittelijoiden sekä esimerkiksi kansallisiisn kisoihin tähtäävien tavoitteellisten urheilijoiden kanssa. Käytämme valtavasti aikaa treenien ohjelmointiin ja opetuksen kehittämiseen. Saamme aikaan tuloksia treenien ja opetuksen tapahtuessa max. 10 henkilön pienryhmissä  (pienryhmissä valmentajan huomio on taattu!) ja neljännesvuosittaiset urheilijakartoitukset (tarjoaa yksilöllisen treeniohjelman) kannustavat parhaimpaan harjoittelutulokseen. Treeniyhteisössämme jokainen jäsen kannustaa toisiaan onnistumaan.

Mikä on sinun harjoittelusi tavoite?

Treenaa viisaasti.

CrossFit Sörnäinen

 

MITÄ ON CROSSFIT?

CrossFit on ehdollistavaa voimaharjoittelua, joka yhdistää painonnoston, sprintit, voimistelun ja kahvakuulaharjoittelun.

CrossFitin jatkuvasti muunneltavat liikkeet on suunniteltu antamaan tasaisia fyysisiä tuloksia, jotka vahvistavat voimaa, kestävyyttä, nopeutta ja notkeutta.

CrossFit -harjoittelu on yllättävän hauskaa ja palkitsevaa jo ensimmäisestä harjoituskerrasta eteenpäin.

CrossFit on elämäntapa, joka houkuttelee sinut treenaamaan sekä olemaan osa kannustavaa ja mukaansatempaavaa yhteisöä, riippumatta urheilullisesta taustastasi.

Voit tutustua treeniohjelmaan myös WODconnectissa: https://www.wodconnect.com/crossfit-sornainen-wolverine-helsinki

Halusitpa liikkua aikaisin aamulla, lounasaikaan tai iltasella, pääset treenaamaan salillemme sinulle sopivaan aikaan kätevästi Kurvin lähellä Sörnäisissä.

VALMENTAJAT

Miska Toivonen

CROSSFIT LEVEL 2 TRAINER

 

Miska on salin päävalmentaja ja CrossFit Sörnäisen omistaja. Hän tutustui CrossFitiin asuessaan Ruotsissa vuonna XXXX ja on siitä lähtien intohimoisesti treenannut sekä valmentanut muita.
 

Kielet: suomi, ruotsi, englanti ja suomen viittomakieli.

Thomas Claesson

STAC BASIC TRAINER

Thomas toimii CrossFit Sörnäisessä valmentaja ja on salin toinen omistaja. Thomaksella on monipuolinen liikuntatausta ja hän on valmentanut CrossFitiä vuodesta 2012 lähtien.


 

Kielet: ruotsi, englanti ja suomen viittomakieli

 

YHTEYSTIEDOT

Osoite:

Käenkuja 3aD

Lintulahdenaukio

00550 Helsinki

Näin löydät meidät!