KUINKA PÄÄSTÄ VAUHTIIN?

Uusi CrossFit -harjoittelija?
Liity On Rampiin

Opi CrossFitin perusliikkeet ja rakenna vankka harjoituspohja tukemaan tulevia treenejäsi.

Aiempaa kokemusta
CrossFit -harjoittelusta? 

Oletko kokenut urheilija? Liity boksillemme osallistumatta alkeiskurssille ja aloita harjoittelusi välittömästi.

Yksityisvalmennus

 

Onko sinulla mielessäsi tavoite ja tarvitset siihen sopivan treeniympäristön? Liity boksillemme ja aloita treenaaminen sinulle räätälöidyn henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

ALOITTELIJOIDEN ON RAMP -KURSSI

6 Tekniikkatuntia á 75min 

2 Treeni-treeniä

Antaa kattavan yleiskatsauksen omasta kuntotasapainosta

Kahdeksan tuntia korkeatasoista ja henkilökohtaiset tarpeesi huomioivaa CrossFit valmennusta

Kaksiviikkoinen aloittelijoiden On Ramp -kurssimme koostuu kuudesta tekniikkatunnista, joiden aikana käymme perusteellisesti läpi CrossFitin perusliikkeet, ml. kehonpainoliikkeet, painonnostoliikkeet ja toiminnalliset harjoitteet. Opettelemme myös miten huoltaa kehoa parhaiten, kun pyritään nostamaan kuntoa ja ylläpitää kehon hyvinvointia. Kurssin aikana on myös mahdollista osallistua ryhmätreenitunnille perjantaisin, jolloin koet mitä CrossFitin treenaaminen on meillä todellisuudessa. Kurssi sisältää kokonaisuudessaan 8 tuntia valmennettua liikuntaa kahden viikon aikana

Kurssin päähuomio on siinä miten liikkua tehokkaasti ja turvallisesti, niin että kuntoilijalle syntyy vankka perusta jonka pohjalta haastaa itseään urheilijana. On Ramp ei siis ole vain rankka treeni jonka aikana valmentaja huutaa "jaksaa, jaksaa", vaan hyvin tehokasta valmentavaa harjoitusta.

Liikkeet rakentuvat rauhallisista ja suhteellisen helpoista harjoitteista, joihin lisätään asteittain nopeampitempoisia ja haastavampia liikkeitä.

HINTA on 99€ kolmen viikon kurssilta.

Jos sinulta jää ohjattu tunti väliin, voit korvata sen sopimalla 30 minuutin henkilökohtaisesta tunnista valmentajan kanssa (à 30€).

 
 

ONKO SINULLA JO AIKAISEMPAA CROSSFIT-OSAAMISTA? LIITY BOKSILLEMME SUORAAN

Treenaa rajattomasti tai  kaksi kertaa viikossa!

Haluatko aloittaa harjoittelemisen kanssamme välittömästi?
Buukkaa tapaaminen valmentajan kanssa ja käydään yhdessä läpi treenitavoitteitasi!

Aloita harjoitteleminen CrossFit Sörnäisillä käymättä On Ramp -alkeiskurssia, jos sinulla on riittävät taidot treenataksesi tehokkaasti ja johdonmukaisesti. Tapaa valmentaja ja liity mukaan porukkaan!

Kaikista jäsenyysvaihtoehdoista voit valita ryhmäharjoittelun rajoittamattomalla treenimäärällä tai kahdesti viikossa vaihtoehdolla. Jokainen jäsenyysvaihtoehto sisältää myös Urheilija-arvioinnin joka kolmas kuukausi. Treenaajat, jotka osallistuvat ryhmäharjoitteluun ja joilla on aktiivinen jäsenyys, voivat myös osallistua kaikkiin Crossfit Sörnäisten tarjoamiin luentoihin ja bootcampeihin.

Buukkaa tapaaminen valmentajan kanssa ja mietitään mikä jäsenyysvaihtoehdoistamme sopii sinulle parhaiten.

 

YKSITYISOHJELMOINTI JA -VALMENNUS

Noudata omaa treeniohjelmaasi valmentajasi tuella

Tuo treenisi uudelle tasolle sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman avulla!

Yksityisvalmennus on loistava vaihtoehto silloin, kun haluat panostaa harjoitteluusi ja painottaa itsenäistä treenaamista. Valmentajasi ohjaa ja tukee treenaamistasi.

Yksityisvalmennuksen myötä saat yksilöllisen harjoitusohjelman, joka on täysin mitoitettu sinun tavoitteisiisi. Yksilöllinen ohjelma pohjautuu Urheilijakartoitukseen, jonka valmentajasi käy läpi kanssasi. Kartoitus sisältää kuukausittaisen seurannan, joka pohjautuu ravinnon peruselintapojen ja edistymisesi seurantaan.

Yksityisvalmennusohjelman avulla toteutat omia harjoituksiasi, mutta valmentajasi tukee sinua arviointiensa pohjalta.

Kuule lisää yksityisvalmennuksesta!