KUINKA PÄÄSTÄ VAUHTIIN?

ALOITTELIJOIDEN ON RAMP -KURSSI

6 Tekniikkatuntia á 75min 

2 Treeni-treeniä

Antaa kattavan yleiskatsauksen omasta kuntotasapainosta

Kahdeksan tuntia korkeatasoista ja henkilökohtaiset tarpeesi huomioivaa CrossFit valmennusta

On Ramp -kurssimme koostuu kuudesta tekniikkatunnista. Käymme perusteellisesti läpi CrossFitin perusliikkeet, ml. kehonpainoliikkeet, painonnostoliikkeet ja toiminnalliset harjoitteet. Opettelemme myös miten huoltaa kehoa parhaiten, kun pyritään nostamaan kuntoa ja ylläpitää kehon hyvinvointia. Kurssin aikana on myös mahdollista osallistua ryhmätreenitunnille perjantaisin, jolloin koet mitä CrossFitin treenaaminen on meillä todellisuudessa. Kurssi sisältää kokonaisuudessaan 8 tuntia valmennettua liikuntaa kahden.

Kurssin päähuomio on siinä miten liikkua tehokkaasti ja turvallisesti, niin että kuntoilijalle syntyy vankka perusta jonka pohjalta haastaa itseään urheilijana. On Ramp ei siis ole vain rankka treeni jonka aikana valmentaja huutaa "jaksaa, jaksaa", vaan hyvin tehokasta valmentavaa harjoitusta.

Liikkeet rakentuvat rauhallisista ja suhteellisen helpoista harjoitteista, joihin lisätään asteittain nopeampitempoisia ja haastavampia liikkeitä.

HINTA on 99€ kolmen viikon kurssilta.

Jos sinulta jää ohjattu tunti väliin, voit korvata sen sopimalla 30 minuutin henkilökohtaisesta tunnista valmentajan kanssa (à 30€).

 
 

YKSITYISOHJELMOINTI JA -VALMENNUS

Noudata omaa treeniohjelmaasi valmentajasi tuella

Tuo treenisi uudelle tasolle sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman avulla!

Yksityisvalmennus on loistava vaihtoehto silloin, kun haluat panostaa harjoitteluusi ja painottaa itsenäistä treenaamista. Valmentajasi ohjaa ja tukee treenaamistasi.

Yksityisvalmennuksen myötä saat yksilöllisen harjoitusohjelman, joka on täysin mitoitettu sinun tavoitteisiisi. Yksilöllinen ohjelma pohjautuu Urheilijakartoitukseen, jonka valmentajasi käy läpi kanssasi. Kartoitus sisältää kuukausittaisen seurannan, joka pohjautuu ravinnon peruselintapojen ja edistymisesi seurantaan.

Yksityisvalmennusohjelman avulla toteutat omia harjoituksiasi, mutta valmentajasi tukee sinua arviointiensa pohjalta.

Kuule lisää yksityisvalmennuksesta!